LANTMÄNNEN MASKIN I MALMÖ – TILLBAKA I NYGAMLA LOKALER!


Lantmännen Maskin i Malmö bestämde sig för att göra en större ombyggnation och uppfräschning i sina befintliga lokaler på Bjurögatan, för att både stödja ett nytt arbetssätt – och för att erbjuda medarbetarna en mer attraktiv och funktionell arbetsmiljö.

För att bygget skulle kunna genomföras med största effektivitet, tids- och kostnadsmässigt, samt för att skapa arbetsro till medarbetarna, inleddes projektet med en större evakuering till tillfälliga lokaler inom Lantmännens bestånd.

Under gångna våren har då äntligen flyttlasset gått tillbaka till de ”nygamla” lokalerna, som med helt ny disposition och design togs emot av medarbetarna med stor förväntan.

Kontorets inredning är en kombination av stort återbruk, en del förädling av inredning genom omklädnad/ommålning och en del nyinköp. Fokus på miljö- och hållbarhet har varit viktigt i projektet. Designen av kontoret är utformad av Carolina Thörn på Trupp.

Kontoret är nu sammanlänkat med produktionen på ett bättre sätt och ett stort gemensamt lunchrum har utformats för att även inrymma större sammankomster och möten.
I dessa lokaler samverkar ca 130 medarbetare.

Omdöme från vår kund, som vi är så tacksamma för:

”Workpoint är en fantastisk leverantör och samarbetspartner, som sätter kundens behov och önskemål i centrum.

Workpoint har bidragit med gedigen kunskap och struktur in i ett projekt kopplat till ombyggnation av ett huvudkontor, där stora förändringar har genomförts kopplat till lokaler, inredning och möbler.

 Projektledaren är mån om att redan från start sätta ramarna, gemensamma mål och strukturen för att nå dit, vilket har varit en framgångsfaktor. Hon har guidat oss genom de olika projektfaserna genom tydlig kommunikation, tagit kommande och utmanat samt motiverat vid behov, förhandlat med olika aktörer, varit lösningsorienterad och serviceminded gentemot alla inblandade intressenter. Hon har en kombination av att både ha ett öga för helheten och också detaljerna, där vi gemensamt landat i kostnadsmedvetna lösningar för företaget utan att tumma på medarbetarens bästa i åtanke.

 Jag kan varmt rekommendera Workpoint, och jag samarbetar gladeligen med dem igen!”

Stort tack för ett fantastisk samarbete i projektet, Lantmännen Maskin!