ORANGE CYBERDEFENSES NYA KONTOR RUNT HÖRNET I THE CORNER!


Ett mycket spännande projekt tillsammans med Orange Cyberdefense – ett företag med tydliga och starka krav avseende byggnation och hela säkerhetsentreprenaden.

Från stora ytor i två plan vid inre Ringvägen i Malmö – till ett gemensamt kontor i ett våningsplan i expansiva Hyllie. En fantastisk möjlighet att både anamma nytt arbetssätt, stärka varumärket, men viktigast av allt – att få samman de olika verksamheterna i ett gemensamt lunchrum utformat för stormöten, umgänge och biljard-kamper…för biljardbordet var ett måste att gå med i flyttlasset.

Kontorets design och färgval togs fram av Christel Persson på Casa Arkitektfirma – och inredningen var till största del återbruk från befintligt kontor, som kompletterades med en del nytt och även textilier för att ytterligare rama in och skapa hemtrevlighet på jobbet. Färgerna är varma på textilier, mattor och fondväggar – i kombination med rå betong som ger en industriell och modern känsla.

Orange Cyberdefense tog hjälp av Workpoint med alla delar av vårt tjänsteutbud…
– Strategisk förstudie (konkretisera och enas kring krav och behov i nya lokaler)
– Lokalsök (scanning av möjliga lokaler som matchar kravbild)
– Strategisk rådgivning (ett hyresavtal där allt som går är beaktat, innan signering)
– Upprättande av och uppföljning mot styrdokument (budget och tidplan)
– Genomförande – från uppstart, via ett antal delprojekt och aktiviteter – till inflyttning
– Avveckling av befintliga lokaler (enligt överenskommelse med befintlig hyresvärd)

Vi är mycket stolta och glada över deras omdöme när vi ”knutit ihop säcken” och överlämnat nycklarna. Stort lycka till i The Corner, kära vänner!

”Workpoint har varit ett fantastiskt stöd genom hela processen och vi är väldigt glada över att ha fått jobba med Christel och Anna. Kunskapen som dem besitter är ovärderlig. Allt ifrån lokalsök, hjälper till och kravställer i hyresavtal – till uppföljning efter inflytt. Deras stora nätverk av partners underlättar en hel del och har kommit till stor användning. Christel och Anna är inte bara ordningssamma och strukturerade vad det gäller planering och arbetssätt, utan de har väldigt nära till skratt och skämtsamma stunder också – guld värt! För oss är det självklart att använda Workpoint igen om det nalkas flytt, och vi skulle rekommendera andra företag att göra det också.”