RIKSBYGGEN HYLLIE FLYTTADE TILL FINA HYLLIE TERRASS!


Efter ett spännande och intensivt projekt är Riksbyggen äntligen på plats i Hyllie Terrass, med Workpoints hjälp.

Vilket fint kontor, utformat av Carolina Thörn på Trupp arkitekter, utifrån riktlinjerna i Riksbyggens 2.0.

Tjänsterna som Riksbyggen nyttjat från Workpoint har varit utifrån hela vårt ”smörgåsbord” – dvs både de strategiska delarna vid utformandet av ett ”komplett hyresavtal” innan signering med Skanska, likväl som upprättandet av styrdokumenten för projektet – och själva genomförandet från start till mål.

Superfint samarbete med styrgrupp och projektgrupp har resulterat i ett fantastiskt kontor som stödjer Riksbyggens medarbetare under arbetsdagen.

Så här återkopplade Riksbyggens ledningsteam i Malmö på Workpoint och vi kan inte annat än att känna oss både tacksamma och ödmjuka inför detta omdöme.

”Workpoints breda kunskap från stort till smått har gett ett enormt stöd i vår kontorsflytt. Inget har lämnats åt slumpen om det så gäller blandare för kolsyrat vatten, larmleverantör eller IT stöd. De har en mycket stor bredd i sin kunskapsbank.

Kostnadsmedvetenheten, strukturen och deras stora nätverk har verkligen hjälpt till och underlätta vår kontorsflytt. Workpoint har även varit stöttande och visat stor omtanke mot alla anställda med tydlig kommunikation och instruktion kring flytten – som ibland kan skapa lite oro hos anställda.

Vi skulle absolut rekommendera Workpoint till företag och personer i vårt nätverk för att säkra en bra, trygg och smidig kontorsflytt. Det är ett stort och omfattande arbete. Därför har det känts extra tryggt och bra att vi haft stöd av den erfarenhet som Workpoint besitter.”

Det känns som att komma hem, när man kommer till Riksbyggens kontor…och fler kontor är på gång utifrån detta koncept, vilket vi berättar mera om framöver.

Tack för gott samarbete i Hyllie, kära vänner på Riksbyggen!